Mijn favorieten

Taxaties

Heeft u een taxatie ten behoeve van een aankoop, een verkoop, een investeringsbeslissing, een herfinanciering, een boedelscheiding of een financiering ten behoeve van een verbouwing nodig? Wij taxeren voor diverse opdrachtgevers in onze regio, zowel particulier als zakelijk. Door het raadplegen van de benodigde informatiebronnen én onze eigen database kunnen wij garant staan voor een correcte bepaling van de marktwaarde van onroerende zaken in ons werkgebied. Onze taxateur is ingeschreven in het register van Vastgoedcert en het NRVT.

 

Vraagt uw hypotheekverstrekker om een bouwkundig rapport?

Als u een oudere woning wilt aankopen of bijvoorbeeld een monumentaal pand kunnen wij in samenwerking met een bouwkundig bureau een bouwkundig rapport, als dan niet gecombineerd met een taxatierapport, voor u verzorgen. Dit verzorgen wij ook in verband met het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie. In dit rapport wordt naast een algemene omschrijving van de bouwkundige staat ook inzicht gegeven in de noodzakelijke en op termijn te verrichten werkzaamheden. U krijgt hierdoor een goed beeld van de onderhoudskosten van de woning.  

 

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Benieuwd naar onze tarieven? De kosten van een taxatie én een bouwkundige inspectie zijn afhankelijk van het te taxeren object en kunnen vooraf worden ingeschat. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring