Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Ons makelaarskantoor is sinds 1989 actief met het verzorgen van taxaties en aan- en verkoopbegeleidingen van woningen in de regio. Altijd heeft onze persoonlijke manier van werken daarbij vooropgestaan. ‘Persoonlijk’ betekent bij ons ook dat de klant bij alle medewerkers bekend is, dat iedereen weet wat er speelt én dat er daardoor snel en goed gereageerd kan worden op elk telefoontje of mailtje van of voor die klant. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de langdurige relaties die wij met onze klanten hebben; we zien velen van hen meerdere malen terug voor een nieuwe opdracht. Door de groei die ons bedrijf heeft doorgemaakt en om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben we ons in 2004 op het Winkelcentrum Slotplein gevestigd. Natuurlijk presenteren wij ons huidige woonaanbod in deze etalage.


ONZE WERKWIJZE

Indien u heeft besloten een woning te gaan kopen of verkopen, is dat niet niks. Het feit dat u heeft besloten te gaan verhuizen is al een grote stap. Dat betekent voor ons dat wij als makelaar niet alleen een onroerende zaak aan- of verkopen, maar u mogen begeleiden bij de start van een nieuwe fase in uw leven. Wij willen er dan ook zijn op het moment dat u ons nodig heeft, dus ook in de avonduren en op zaterdag. Ook bezichtigingen plannen wij indien gewenst op deze momenten in; een eventuele koper moet op het moment dat het voor hem of haar uitkomt een afspraak kunnen maken. Wij nemen hier ruim de tijd voor en melden deze afspraak tijdig aan u. Na de bezichtiging laten wij u meteen weten hoe de bezichtiging verlopen is.

Naast het plaatsen van uitgebreide informatie op internet, zoals op Funda is het tevens van belang dat de foto’s die gemaakt zijn een goede eerste indruk geven van uw woning. De presentatie van uw woning vinden wij dan ook uitermate belangrijk en wij besteden hier ook veel aandacht aan. Mocht een stylingadvies nodig zijn, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Bovenstaand is summier beschreven, maar in een persoonlijk gesprek leggen wij graag onze werkwijze uit én hoe wij u vanaf het intakegesprek tot aan de overdracht bij de notaris begeleiden.


MEER INFORMATIE

Benieuwd naar onze werkwijze en wilt u een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning? Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op.
 
Kantoor Vestiging Smits Makelaardij o.z.

Smits Makelaardij o.z.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Slotplein 8
2902 HP Capelle aan den IJssel
KvK nummer: 24182327
BTW nummer: 8027.40.091.B01

Routeplanner

Route van naar Slotplein 8, 2902 HP Capelle Aan Den IJssel