Mijn favorieten

Hulp bij de aankoop van uw droomhuis?

Heeft u uw droomhuis gevonden óf zoekt u hulp bij het zoeken naar een passende woning? Ook bij de aankoop staan wij u graag terzijde. Als u al een woning op het oog heeft, kunnen wij u bijstaan bij het samen bezichtigen van de woning, het bespreken of de woning inderdaad aan uw eisen voldoet, of er geen bijzonder bezwarende erfdienstbaarheden zijn en of de vraagprijs reëel is. Betreft het een oudere woning dan kunnen wij u helpen aan een bouwkundig advies wat inzicht geeft in de direct noodzakelijke en op termijn te verrichten werkzaamheden. Heeft u nog geen geschikte woning gevonden, of zijn uw woonwensen nog niet helemaal duidelijk, dan helpen wij u graag om u vanaf het besluit om een woning te gaan kopen te begeleiden naar de overdracht.
 
Als u heeft besloten een specifieke woning aan te kopen, dan zullen wij na het nodige vooronderzoek in overleg met u de onderhandelingen doen en nemen wij, als er overeenstemming is bereikt over de koopprijs, samen met u de koopovereenkomst door voordat u deze ondertekent. Voor de overdracht heeft u de gelegenheid de woning voor het laatst te inspecteren en samen met u kijken wij of de woning geleverd wordt zoals afgesproken. Als laatste stap is dan de overdracht bij de notaris en bij deze blijde gebeurtenis zijn wij ook graag aanwezig. Mocht u vragen aanvullend hebben over onze manier van begeleiding bij het kopen van een woning, dan kunt u ons uiteraard benaderen voor een persoonlijk gesprek waarin wij onze werkwijze kunnen toelichten.
 

MEER INFORMATIE

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u een vrijblijvend gesprek over de aankoop van uw droomhuis? Neem dan voor meer informatie contact met ons op!

 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring