Mijn favorieten

Stille verkoop

Ons kantoor biedt regelmatig woningen te koop aan die "stil in de verkoop" staan. De eigenaren van deze woningen hebben besloten om de woning (nog) niet in de publiciteit te brengen. Onderstaand vindt u een beknopte omschrijving van de woningen. Bent u geïnteresseerd óf heeft u aanvullend vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

VIERKAMER MAISONNETTE MET EEN RUIM EN ZONNIG TERRAS EN ALLE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND

Zoekt u een ruime woning met alle voorzieningen nabij? Dan is deze nette vierkamer maisonnette met ruim en zonnig terras op het Westen, gelegen in de wijk Schollevaar; op loopafstand van scholen, winkelcentrum de Scholver en het NS-station iets voor u! De woning is netjes bewoond en heeft drie ruime slaapkamers, een halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met een douchecabine, een wastafelmeubel en een tweede hangend closet. Alle verdiepingen zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De vereniging van eigenaars is goed actief; afgelopen jaren zijn nagenoeg alle kozijnen vervangen voor kunststof met dubbele beglazing. De bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 159,01 per maand. Verwarming en warm water geschiedt middels stadsverwarming. 

Indeling: opgang via open portiek naar de galerij op de eerste verdieping, woningentree, hal met toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar de tweede verdieping en de woonkamer met schuifpui naar het terras met een buitenberging en de halfopen keuken aan de voorzijde van de woning. Op de tweede verdieping komt men via de overloop in de twee slaapkamers en de badkamer aan de voorzijde van de woning. Op de tweede verdieping komt men via de overloop met wasmachine aansluiting in de slaapkamer met verlaagd plafond en inbouwverlichting. Via deze slaapkamer is een ruime bergvliering middels een vlizotrap bereikbaar. Eventueel bestaat de mogelijkheid om hier twee slaapkamers te realiseren.

Woonoppervlakte ca. 110 m2 / Bruto inhoud ca. 330 m3 / Vraagprijs € 225.000,- / Oplevering zomer 2020
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring