Mijn favorieten

Stille verkoop

Ons kantoor biedt regelmatig woningen te koop aan die "stil in de verkoop" staan. De eigenaren van deze woningen hebben besloten om de woning (nog) niet in de publiciteit te brengen. Onderstaand vindt u een beknopte omschrijving van de woningen. Bent u geïnteresseerd óf heeft u aanvullend vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

HELEMAAL AF! LUXE EN DIRECT TE BETREKKEN RUIME VIERKAMER MAISONNETTE MET TWEE PARKEERPLAATSEN EN UIZICHT OP DE ZEVENHUIZER PLAS

Zoekt u een woning waar u niets aan hoeft te doen? Wellicht is deze luxe en met oog voor detail afgewerkte vier-, voorheen vijfkamer maisonnette met twee parkeerplaatsen in de parkeergarage, een terras aan de voorzijde van de woning én twee balkons op het Westen met uitzicht over de Zevenhuizerplas iets voor u! De woning heeft alle voorzieningen nabij, zoals scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer (metrostation Nesselande). Voor het Winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen én restaurants hoeft u alleen maar naar beneden te gaan!

Het gehele woning is keurig en strak afgewerkt en voorzien van lichte structuur wanden én plafonds; op de woonverdieping ligt een tegelvloer in lichte kleurstelling; op de slaapverdieping ligt onlangs vernieuwde vloerbedekking. De keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron en een koel-vriescombinatie is afgewerkt met massief houten deuren en een composiet blad. De moderne badkamer in lichte kleurstelling is ruim en heeft zowel een bad alsook een inloopdouche en een dubbele wastafel van hardsteen. Vanuit het bad kijkt u zo uit over de plas! Verder is de woning voorzien van zonwerende screens aan de balkonzijde. Kortom deze woning is écht helemaal af!
 
Woonoppervlakte ca. 155 m2 / Bruto inhoud ca. 475 m3 / Vraagprijs € 625.000,-


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring