Mijn favorieten

Stille verkoop

Ons kantoor biedt regelmatig woningen te koop aan die "stil in de verkoop" staan. De eigenaren van deze woningen hebben besloten om de woning (nog) niet in de publiciteit te brengen. Onderstaand vindt u een beknopte omschrijving van de woningen. Bent u geïnteresseerd óf heeft u aanvullend vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ROTTERDAM NESSELANDE: RUIME TWEELAAGSE MAISONNETTE MET VRIJ UITZICHT OVER DE ZEVENHUIZERPLAS
Zoekt u een ruime, uitgebouwde geschakelde zeskamer twee onder één kapwoning met een zonnige tuin? Dan is deze keurig onderhouden en luxe afgewerkte eengezinswoning iets voor u! De woning is gelegen op 263 m2 eigen grond op een autoluw plein met veel groen en een speelplaats in de wijk Nesselande en ligt in de directe omgeving van de Zevenhuizerplas met de Boulevard, de Rottemeren en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Alle voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang, winkels, het gezondheidscentrum en openbaar vervoer waaronder het metrostation zijn op loopafstand aanwezig.
 
Woonoppervlakte ca. 164 m2 / Bruto inhoud ca. 520 m3 / Perceeloppervlakte 263 m2 / Indicatie vraagprijs € 550.000,- á € 600.000,- 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring